https://www.instagram.com/p/B_LLUdKKB3K/?utm_source=ig_web_copy_link

Ara que el cultiu pluriannual el tenim establert, tornem a tenir una mica de temps per extreure les nostres pròpies llavors de cultius anteriors per a fer-ne planter. Una de les nostres tasques agràries preferides!

Seguim el calendario llunar biodinamic, aquest matí hem preparat planter de flors, i aquesta tarda han tocat plantes de fulla.

A les imatges podeu veure el procés d’extracció de llavors d’Artemisia annua de flors guardades del cultiu de 2018, l’any passat no en varem cultivar. Aquest any hi tornem!
A veure que surt… Quina emoció! 🥰🥰

———————

Ahora que el cultivo plurianual lo tenemos establecido, volvemos a tener un poco de tiempo para extraer nuestras propias semillas de cultivos anteriores para hacer plantel. Una de nuestras tareas agrarias preferidas! Seguimos el calendario lunar biodinámico, esta mañana hemos preparado plantel de flores, y esta tarde han tocado plantas de hoja. En las imágenes se puede ver el proceso de extracción de semillas de Artemisia annua de flores guardadas del cultivo de 2018, el año pasado no pudimos cultivarla. Este año volvemos!
A ver que sale … Qué emoción! 🥰🥰

 

#artemisiaannua #sanimaherbs #sànima #herbesdeivissa #agricultorsdeivissa #semillas #llavors #seeds #eivissa #ibiza #ibizafarm #plantesmedicinals #PAM #AMP #cultivemsalut